úterý 22. února 2011

Zase jsme plodili - ve čtvrtek 17. února ve Falku

Stalo se to ve čtvrtek 17. února. Zase jsme se sešli a opět v příjemném prostředí Café Falk v Brně. Fotoklub zoom dal hlavy dohromady, tentokrát bez marodů a cestujících - jen ve třech. Ale to nic nemění na skutečnosti, že jsme se snažili plodit. Tedy, ne ovoce ani jiné věci, ale nápady.

Do finální verze jsme snad už dotáhli nováčka mezi fotografickými mapovými okruhy eMO, kdy jsme promýšleli nejvhodnější způsob zadávání bodovacích výsledků od fotoklubů do systému.


Pozitivní také je, že už i opožděnci poslali své kolekce a eMO tak může startovat. Nyní probíhá ladění a kontrola kompletnosti kolekcí a stanovování kolujícího kalendáře. Nahlédli jsme také, coby pořadatelé eMO, na kvalitu zaslaných prací. Myslím, že ta je na dobré úrovni a čeká nás zajímavý boj.

Pátek 18. února navázalo setkání fotografů U Císaře Leopolda na Orlí v Brně, které navštívil také známý fotograf a zakladatel dnes již nevyházejícího časopisu Photo Art Garik Avanesian. Přinesl námět na otevření nové galerie fotografií, která by si měla držet jistou úroveň. Tu už bohužel mnohé fotografické galerie dnes postrádají.

Další schůzka fotoklubu zoom je v plánu v pondělí 28. února od 18 hodin opět v Café Falk na Gorkého v Brně, kde již budeme naostro hodnotit první kolekci eMO. Přijďte také, vítáme nové tváře!

za fotoklub zoom Marián K.

PS. speciální vsuvka pro daffa: nové brnovinkové RSS 2.0 zde

Žádné komentáře:

Okomentovat