čtvrtek 27. ledna 2011

Výběr fotografií pro eMO

Uspořádali jsme bleskovou schůzku, kde jsme se dohodli, jakými fotografiemi se budeme prezentovat v eMO. Vybrat 20 kousků bylo chvílemi obtížné, ale povedlo se nám zachovat poměrně rovnocenné zastoupení všech členů, což považujeme za důležité. Také nově zvolené místo se nám zamlouvalo (nejen kvůli podmanivému Bordeaux). Zvládli jsme i lehký technický úvod do fotografování ve formě improvizované přednášky.

Příští schůzka by měla proběhnout v týdnu 14.-20.2., nejspíš hned na začátku týdne, opět v Café Falk. Hlavní náplní bude snad již hodnocení první várky fotografií eMO. Do té doby nás však čeká ještě spousta práce, hlavně sesbírání všech dat z fotoklubů a připravení rozpisu hodnocení. Také rádi uvítáme nové členy, kteří by se chtěli do našeho progresivního fotoklubu zapojit, takže pokud máte chuť se přidat, přijďte na náš další sraz. Bližší informace doplníme, jakmile je sami budeme vědět. :)

daff

3 komentáře:

  1. Je možné už váš výběr někde vidět? Náš fotoklub Steel dal náš výběr na stránky fotoobzor.com, na který se mohou podívat i ti, kteří nemapují!
    Hoj,Palo

    OdpovědětVymazat
  2. Nase fotografie (stejne jako fotografie jinych klubu) dostane kazdy klub az podle toho, kdy je bude mit hodnotit. Kazdy fotoklub bude mit na hodnoceni cca 3 tydny, na zacatku tohoto obdobi obdrzi od nas fotografie a tabulku na hodnoceni a na konci nam tabulku posle zpet. My zatim neuvazujeme o tom, ze bychom nase fotografie nekde souhrnne vystavili.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, pravidla znám, jen jsem chtěl vidět snímky už předem, abych se mohl (když budu mít někdy více volného času)v klidu na snímky podívat a třeba dopředu si je ohodnotit.
    Díky a hoj!
    Palo

    OdpovědětVymazat