středa 25. ledna 2012

Schůzka a další novinky na blogu

Na pravidelné pondělní schůzce jsme zhodnotili další kolekci z eMO a prošli i vlastní zpracování tématu Vánoce pohledem druhého. Promítli jsme si i několik čerstvých fotografií z Brazílie od Viktora a fotografie z workshopu zaměřeného na střední formát, kterého se účastnila Verča.

Blog je zase o něco lepší. Obsahuje teď diskuzi, viz v záhlaví blogu. Může se tam zaregistrovat kdokoliv, zakládat nová témata k diskuzi však může pouze člen fotoklubu. Zapojte se prosím do aktuálních témat, toto bude naše hlavní komunikační stránka mimo osobní schůzky fotoklubu.

Také jsem přidal do pravého sloupce fotogalerii, kde máme aktuálně některé fotografie z našeho vánočního tématu. Myslím, že zpracování tématu se vydařilo, každý se na Vánoce podíval jinak. V galerii jsou i jmenovky, tak si lze snadno vyfiltrovat fotky každého člena. Fotky jsou řazené podle jména.

Kalendář napravo obsahuje novou akci -- vernisáž Ondry Noska dnes v 18:00 u Lužánek a pokud chcete mít možnost přidávat akce, dejte mi vědět a já vás přidám, podobně jako vás můžu přidat i jako autory článků na blogu.

Rozesílání článků blogu starým způsobem jsem také zrušil (mohlo tam být jen 10 adres a ještě navíc tam byli lidi, kteří se k tomu nepřihlásili). Pokud chcete odebírat novinky na blogu do mejlu, tak k tomu slouží políčko v pravém sloupci tohoto blogu, kam zadáte emailovou adresu.

Příští schůzka bude 6.2. opět v 18:00 a plánujeme opět pohnout s eMO a zároveň prohlédnout zbývající fotografie vánočního tématu, tak kdo neukazoval, vezměte je prosím s sebou nebo mi je aspoň pošlete mejlem (nejlépe přes úschovnu) v rozlišení nejméně 2000 pixelů delší strana.

Také si příště už zkusíme zadat nějaké krátkodobé a dlouhodobé projekty, na kterých budeme pracovat. Více informací v diskuzi.

Žádné komentáře:

Okomentovat