středa 23. března 2011

Schůzka fotoklubu zoom 11. dubna 2011 U Boba

Další setkání fotoklubu zoom je v plánu na pondělí 11. dubna 2011 od 18.08 h.- místo bude upřesněno později podle počtu zájemců. Na programu je hodnocení 2. kola eMO, společná debata nad fotografií a fotografováním. 
Vzhledem k tomu, že to na poslední schůzce bylo dost nepřehledné, podmínkou účasti na schůzce 11. 4. je registrace zde: http://goo.gl/wiezn
Službu je nutné nejdříve aktivovat kliknutím na "Join". Pak hlasujte "Yes = ano, zúčastním se", "No = ne". 
Volbu "Maybe = možná" nepoužívejte, bude ignorována.
Uzávěrka registrací je 5. dubna, následně zajistím prostor schůzky a registrovaným dám vědět. Vše tak bude přehledné a lépe organizované. Více info na fotoklubzoom@gmail.com


Marián K.

2 komentáře:

  1. Další setkání fotoklubu zoom je v pondělí 11. dubna 2011 od 18.08 h. v salonku restaurace U Boba, Tř. kpt. Jaroše 18, Brno. Počet rezervovaných míst odpovídá počtu přihlášených zájemců (přes e-mail nebo službu http://goo.gl/wiezn). V plánu je hodnocení 2. kola eMO, společná debata nad fotografií a fotografováním. Více info na fotoklubzoom@gmail.com, MaK.

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to fajné, jen zlepšit dynamiku hodnocení a "nezvýhodňovat" některé obrázky přespřílišným pitváním, jak k tomu pak přijdou ty ostatní :). Případně jestli ti můžu nabídnou mé služby programátora, jestli by to nějako neurychlilo průběh, či tu něco.

    Tomáš (ten nový)

    OdpovědětVymazat